Projectes i accions educadores

Cabecera_ciudadeducadora_projectes

Finalitzat
Creativitat
L’oferta d’activitats té un ventall de possibilitats: Dins el mateix Museu, es poden dur a terme tallers, itineraris guiats o ambdós alhora. També s’ofereixen visites combinades del Museu amb altres instal•lacions hidràuliques, com ara la potabilitzadora
+
Finalitzat
Participació
La "Tapa solidària" és un projecte apadrinat pel Ferran i l'Albert Adrià des del 2011.
+
Finalitzat
Participació
Servei municipal de formació per a la prevenció de relacions abusives de parella per a infants i adolescents (12-18 anys) en instituts de secundària i altres centres formatius.
+
Finalitzat
Participació
El decret és un text que desenvolupa els articles 27 i 34 de la Llei dels drets i les oportunitats de la infància i l’adolescència i que potencia el dret dels nens i adolescents del nostre país a ser escoltats i tinguts en compte.
+
Finalitzat
Inclusió
La Festa sobre Rodes té com a objectiu apropar i promoure l’ús de la bici amb caràcter participatiu i formatiu combinant tant la participació com l’exhibició.
+
Finalitzat
Inclusió
El curs 2013-2014, nois i noies d'entre 11 i 17 de 23 centres educatius han presentat les seves conclusions sobre les accions per assolir la meta comuna d’una Barcelona més inclusiva i solidària, acceptant compromisos i fent propostes adreçades a la ciuta
+