15 línies de bus afectades pel tall de l'eix Fabra i Puig i Onze de Setembre

divendres, maig 22, 2020 - 19:34

Districte Nou Barris

Hi haurà modificacions en el recorregut els caps de setmana i festius fins a, com a mínim, finals de juny

Hi haurà modificacions en el recorregut els caps de setmana i festius fins a, com a mínim, finals de juny

El tall de l’eix Fabra i Puig i Onze de Setembre que es durà a terme tots els caps de setmana i festius des del dissabte 23 de maig i, almenys, fins a finals de juny, afectarà tota una sèrie de línies de bus de les quals us donem compte a continuació.

En concret, el tall repercutirà en una quinzena de línies. Són aquestes: 11, 34, 47, 82, 122, 126, 133, H2, H6, H8, V27, V29, V31, D40 i D50.

 • La línia 11, en direcció Roquetes, modifica el seu recorregut des del carrer Sant Adrià amb Segre, per Segre (sentit Besòs), passeig de Torres i Bages, passeig de Santa Coloma, avinguda Meridiana, Pintor Alzamora i Pi i Ferrer, on recupera el recorregut habitual. No té afectacions en direcció Trinitat.
 • La línia 34, en direcció Virrei Amat, limita el recorregut al carrer Berenguer de Palou amb Pare Manyanet. Així doncs, en direcció passeig Manuel Girona, des d’aquest punt de limitació, modifica el recorregut per Pare Manyanet (sentit muntanya), on recupera el recorregut habitual al carrer de la Sagrera.
 • La línia 82, en direcció Virrei Amat, des de Pi i Molist amb plaça de Virrei Amat modifica el recorregut per l’avinguda dels Quinze i Costa i Cuixart. En direcció Torre Baró, des d’aquest punt modifica el recorregut pels carrers d’Escòcia, Arnau D’Oms, Deià i passeig Verdum, des d’on prosseguirà amb el seu circuit habitual.
 • La Línia 47, en direcció Canyelles, des del carrer d’Arnau d’Oms amb passeig de Fabra i Puig, la línia es desvia pel carrer d’Arnau d’Oms, Deià i passeig Verdum, on recupera el recorregut. En direcció passeig Marítim no té afectació.
 • La línia 122, en direcció Fabra i Puig, des de Montant amb plaça Olof Palme es produeix la limitació del recorregut de la línia. Direcció Canyelles, des d’aquest punt continua per Aneto per recuperar el recorregut. Se suprimeix el recorregut des d’avinguda Meridiana a Turó de la Peira.
 • La línia 126, en direcció Sagrera, des de passeig Torres i Bages amb Sant Adrià, modifica el recorregut per Sant Adrià, Fra Juniper Serra, Santander, Cantàbria, Pont del Treball, Clara Zetkin i carrer de la Sagrera on recupera el recorregut. I en direcció Trinitat Vella, des del carrer de Garcilaso amb avinguda Meridiana modifica el recorregut per l’avinguda Meridiana direcció Fabra i Puig, on recupera el recorregut.
 • La línia 133, en direcció Sant Andreu Arenal, limitació del recorregut de la línia al carrer Sant Adrià amb Segre. En direcció Baró de Viver, des del punt de limitació modifica el seu recorregut per Segre (en sentit Besòs) i passeig Torres i Bages, on recupera el recorregut habitual.
 • La línia H2, en direcció Trinitat Nova, des de carrer Dante Alighieri amb passeig de Maragall modifica el recorregut per passeig de Maragall (sentit muntanya), Tajo, Lisboa, Porto, plaça de l’Estatut, plaça Botticelli, avinguda de l’Estatut de Catalunya, passeig de la Vall d’Hebron, plaça Karl Marx i passeig Valldaura, on recupera el recorregut. En direcció avinguda d’Esplugues, sense afectació.
 • La línia H6, en direcció Onze de Setembre, limitació del recorregut al carrer Virgili amb carrer de la Sagrera. Cap a Zona Universitària, des del punt de limitació al carrer de Virgili amb carrer de la Sagrera, modifica el recorregut per Gran de la Sagrera, Garcilaso, avinguda Meridiana, Felip II, Garcilaso i ronda del Guinardó, on recupera el recorregut.
 • La línia H8, en direcció al Camp Nou, des de carrer de l’Havana amb Sant Adrià modifica el recorregut a Sant Adrià (sentit mar), Fra Juniper Serra, Santander, Cantàbria, Pont del Treball, Clara Zetkin i carrer de la Sagrera on recupera el recorregut habitual. No té afectació en direcció Bon Pastor.
 • La línia D40, en direcció Via Favència, des d’Arnau d’Oms amb passeig de Fabra i Puig es desvia continuant pel carrer d’Arnau d’Oms, Deià i passeig Verdum, on recupera el recorregut. En direcció plaça Espanya no té afectació.
 • La línia D50, en direcció Ciutat Meridiana, des d’Arnau d’Oms amb passeig de Fabra i Puig es desvia pel carrer d’Arnau d’Oms, Deià i passeig Verdum, on recupera el seu recorregut. No hi ha afectació en direcció avinguda del Paral·lel.
 • La línia V27, en direcció al passeig Marítim, des de passeig de Fabra i Puig amb Cartellà la línia es desvia prosseguint pels carrers Cartellà i Costa i Cuixart, on recupera el recorregut. En direcció Canyelles, des d’Arnau d’Oms amb passeig de Fabra i Puig el desviament es fa pel carrer d’Arnau d’Oms, Deià, passeig de Verdum i passeig de Valldaura, on recupera el recorregut.
 • La línia V29, en direcció Roquetes, des de l’avinguda Meridiana amb Fabra i Puig continua per l’avinguda Meridiana, Pintor Alsamora, Escultor Ordóñez, Deià i passeig de Verdum, on recupera el recorregut. En direcció Diagonal Mar no té cap afectació.
 • Finalment, la línia V31, en direcció Mar Bella, des de Sant Adrià amb Josep Soldevilla, modifica el recorregut i continua per Sant Adrià, Fra Juniper Serra, Santander i Prim, on recupera el recorregut. En direcció Trinitat Vella, sense afectació.