“Paranys de l’amor”

Finalitzat
Categoria: 
Participació

“Paranys de l’amor”

Servei municipal de formació per a la prevenció de relacions abusives de parella per a infants i adolescents (12-18 anys) en instituts de secundària i altres centres formatius.
Els tallers tenen una durada de 6 hores, repartides en 3 sessions de 2 hores a partir d’una metodologia tan dinàmica com sigui possible, buscant la màxima participació i implicació de l’alumnat que hi participa. Aquest servei el poden utilitzar docents i altres serveis educatius tant d’instituts de secundària com de centres d’educació en el lleure, mitjançant correu electrònic: tallersprevenciobcn@fsyc.org.
Els tallers tenen com a finalitat promoure estratègies educatives, preventives i de sensibilització encaminades a augmentar la conscienciació entorn de l’existència de la violència en la quotidianitat. Es tracta d’identificar valors, actituds i comportaments que són indicadors d’abús en les relacions afectives i interpersonals entre nois i noies.
Ho organitza la Direcció del Programa de Dona de l’Àrea de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports de l’Ajuntament de Barcelona. Ho gestiona la Fundació Salut i Comunitat.
comparteix aquest contingut: